Morgenstund

22 jul

Jeg våkner langsomt mens jeg lytter til stillheten og strekker meg dovent i sengen. Huden er varm og myk, og jeg lar hånden berøre det ene brystet. Jeg kiler rundt den mørke brystvorten, som straks knopper seg og strutter innbydende. Det andre brystet reagerer straks på samme måte. Jeg nyter de deilige ilingene det sender mellom bena. Jeg klemmer og masserer, for deretter å la hendene danse sin vei nedover magen og mellom bena.

Tankene kretser rundt kvelden sammen. Jeg smiler ved tanken på den deilige, sterke kroppen din. De glatte ballene, som jeg slikke neste gang.

Jeg er våt og oppsvulmet og kan fortsatt kjenne deg. To fingre finner veien inn i den fuktige varmen. Det skulle vært tungen din jeg kjente der nå.

Jeg strekker meg etter vibratoren i nattbordskuffen. Skrur den på lav hastighet og lar den hvile på klitten, som vokser mellom våte og røde lepper. Jeg gnir forsiktig frem og tilbake, før jeg lar den finne veien dypt i mitt våte indre, og tenker på hvordan du fylte meg til randen med grådige og følsomme hender.

Jeg øker intensiteten og fingrene mine beveger seg raskere. I en bølge av velvære kommer jeg, mens jeg knuller meg selv hardere og nyter følelsen det gir når orgasmen avtar sakte. En deilig følelse av slapphet brer seg i den varme og frodige kroppen min.

Det hele tar under fem minutter, men bevares som jeg nyter å våkne på denne måten. Nå kan jeg møte dagen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: