Morgenstund

22 jul

Jeg våkner langsomt og strekker ut hånden etter deg. Sengen er tom.

Jeg lytter til stillheten og strekker meg dovent i sengen. Nyter den sovevarme kroppen min. Lar den ene hånden berøre det ene brystet. Kiler litt rundt den mørke brystvorten, som straks knopper seg og strutter innbydende. Etter hvert lar jeg den andre hånden berøre det andre brystet, som straks reagerer på samme måte. Jeg nyter de deilige ilingene det sender ned mellom bena. Jeg klemmer brystene og masserer, for deretter å la hendene danse sin vei nedover magen og mellom bena.

Tankene kretser rundt deg og natten vår sammen. Jeg smiler ved tanken på den deilige kroppen din. De glatte ballene, som jeg ikke kunne la være å slikke. Jeg er våt og oppsvulmet og kan fortsatt kjenne deg. To fingre finner veien inn i den fuktige varmen. Jeg ønsker det var tungen din jeg kjente der nå.

Jeg strekker meg etter vibratoren i nattbordskuffen. Skrur den på lav hastighet og lar den hvile på klitten, som vokser mellom våte og røde lepper. Jeg gnir forsiktig frem og tilbake, før jeg lar den finne veien opp i mitt våte indre, mens jeg tenker på hvordan du fylte meg til randen noen timer tidligere.

To fingre kjæler med den harde knoppen mellom bena. Jeg kjenner det ikke er lenge igjen, og øker intensiteten. Fingrene beveger seg raskere, og i en bølge av velvære kommer jeg, mens jeg knuller meg selv litt hardere og nyter at orgasmen avtar. En deilig følelse av slapphet brer seg i den langstrakte og frodige kroppen.

Det hele tar under fem minutter, men bevares som jeg nyter å våkne på denne måten. Jeg kan møte dagen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: