Den dagen

31 jul

Fjellene omslutter oss i det vi klatrer ned stigen langs fossefallet. Lyset er i ferd med å gli sakte ned over nattehimmelen. Gresset er mykt under føttene våre. Mykt som huden din og lunt som smilene du sender meg. Vannet er like blått som himmelen det speiler seg i, og du stryker meg over ansiktet og det lange håret som når ned til skuldrene.

Klærne faller mens vi beveger oss sakte ned mot vannet. Vi kysser og kroppene våre er varme. Jeg hvisker lavt i øret ditt at du skal stryke meg mellom bena. Du ser meg inn i øynene og masserer rumpa mi. Jeg stryker det varme ansiktet mitt mot ditt, og lar tungen leke over kinnet. Jeg presser brystene mot den sterke overkroppen din, og jeg merker at du puster raskere nå. Jeg kjenner varmen din.

Fingrene dine vandrer langs ryggen min, og du skraper med neglene til jeg grøsser. Brystvortene blir harde, og pikken din kjennes hard når den beveger seg mot låret mitt.

Du kysser meg i nakken, og jeg lener hodet bakover samtidig som munnen din finner veien ned til brystene mine. De strutter innbydende mot deg, som om de ber deg åpne munnen og smake dem. Jeg trykker meg mot deg, og det ene brystet forsvinner inn i munnen din.

Jeg fører ansiktet ditt ned mellom lårene mine. Du leker forsiktig med meg, og to fingre finner det magiske punktet dypt der inne. Leppene våre er som magneter, og jeg får ikke nok av den deilige munnen din. Hånden min stryker lekent over ryggen din, før den tar tak i pikken din og fører deg opp av vannet – og ned på håndkledet som venter på oss i gresset.

Jeg lengter etter å kjenne at du presser deg sakte inn mellom de våte og svulmende leppene. Jeg lengter etter å suge i meg både lukt og deilige, varme dråper fra deg. Jeg legger meg på ryggen og sprer bena. Jeg blotter meg, mens jeg kjærtegner meg selv med langsomme bevegelser. Du ler og sier at solen speiler seg i glansen fra saftene som renner ut av meg.

Jeg hever hoftene mine mot ansiktet ditt. Du snuser meg inn og jeg lar fingrene fare gjennom håret ditt. Jeg sukker høyt av nytelse når du kysser meg over hele kroppen. Ikke en centimeter forblir urørt av leppene dine.

Du kysser rumpa mi, og lar tungen gli langs ryggsøylen og helt opp til nakken. Du småbiter meg i øreflippene, mens du hvisker meg i øret at du elsker å kjenne huden min inntil deg, når jeg er varm, våt og kåt.

Kroppen din stryker seg inntil min idet jeg snur deg over på ryggen så jeg kan sette meg oppå deg. Jeg stryker over brystkassen og kysser deg, før hendene finner veien ned til den varme pikken din som pulserer under meg.

Jeg lar det våte kjønnet mitt lukte på deg, mens jeg svinger hoftene i sirkulerende bevegelser over deg. Jeg erter deg, og jeg ser at du nyter det. Vi fortsetter å kysse, og jeg griper om pikken din og lar den gli inn mellom lårene mine.

Hoftene mine danser rundt den, der den strutter mot meg mens saftene mine drypper ned på deg. Jeg lar hoftene synke ned og lar deg fylle meg – sakte. Du tar i mot den varme kroppen min og svetten som renner ned på deg.

Vi snur oss i gresset, og ler mot solnedgangen mens vi ruller oss inn i håndkledet. Vi knuller sidelengs og ser samtidig fossefallet som kaster sine hvite stråler ned i vannet. Jeg stønner og roper ut, at jeg elsker å kjenne pikken din presse seg dypt inn i meg når vi ligger tett. Jeg roper at jeg vil at ditt eget fossefall, skal treffe meg og renne ned i gresset.

Jeg er så uendelig våt, og vi kan begge høre at jeg er i ferd med å renne over.

Nå er det du som roper til meg – at du ikke klarer mer. Jeg runker deg hardt, mens du spruter lange og harde stråler som treffer det våte kjønnet mitt. Hånden min gnir den utover, mens jeg nyter synet av deg over meg. Du lar hånden din møte min, før du smører brystene mine i det solen forsvinner helt bak fjellene.

Denne dagen er spesiell og vakker – den er vår. Vi vet at søvnen kommer til oss med velbehag, og at drømmene våre om at neste dag kan bli enda vakrere, binder oss tettere sammen.

Du kysser meg idet jeg setter meg opp. Du griper bestemt tak i håret mitt og sier du aldri vil slippe meg…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: