Når sansene skjerpes i synets fravær

10 aug

Jeg åpner døren og går inn på den brune kafeen i utkanten av byen. Det oser øl og gammel sigarettrøyk. Klientellet er like slitent som lokalet. Det blir stille, og mange øyne rettes mot meg i det jeg strener gjennom lokalet i lårkort skjørt og utringet bluse under frakken. Jeg har på meg de høye støvlettene, og skinnbåndet jeg har rundt halsen forsterker effekten: Jeg, en vestkantfrue, er forvandlet til en billig og frekk tøyte som nyter oppmerksomheten og at jeg endelig skal møte deg igjen. Jeg vet jeg skal få pikk, men ikke hvordan eller hvor. Uvissheten, kombinert med de klebrige blikkene, sender en iling av kåthet gjennom kroppen. Jeg har håndjern og bind til øynene i vesken.

Jeg vrikker overdrevent og frekt med den frodige rumpa mi i det jeg går opp trappen til den avsideliggende delen av lokalet. Jeg ser meg omkring og finner deg. Innerst, i en liten bås for deg selv, sitter du med et lurt smil og vinker meg til deg. De intense øynene dine brenner seg fast i mine. Du sluker meg og ønsker meg velkommen.

Jeg setter meg ved siden av deg og nyter synet av deg i den stramme t-skjorten. Vi snakker litt om mye, og du forteller om hvordan du ofte gir for mye av deg selv i kjærlighetsforhold, og at du nå skal bruke tid på å finne tilbake til deg selv. Mens du prater, stryker du over hånden min. Kuldegysninger smyger oppover armen min, og nedover ryggen.

Du befaler meg brått til å krype under bordet, og uten tanke for å bli oppdaget, adlyder jeg. – Sett deg mellom bena mine, sier du og jeg kjenner hånden din som glir ned langs kinnene og halsen, før den ender i nakken hvor du tar et fast grep i håret mitt.  – Finn pikken min og ta den i munnen, hvisker du strengt. Jeg åpner buksen med skjelvende hånd og tar den allerede halvstive pikken frem, før jeg åpner munnen og langsomt lar den gli mellom røde lepper. Den andre hånden din glir langsomt ned og tar meg på brystene. Jeg kjenner at pikken din vokser seg stor og hard i munnen. Jeg slikker og suger deg. Hånden du har i nakken min, presser meg ned over. Jeg nyter deg.

Jeg tenker at dette er uvirkelig og at alle kan komme opp og se oss her i båsen, mens jeg suger deg og fornemmer at jeg er våt ned til støvlekanten. – Det er himmelsk, sier du og pikken din vokser ytterligere. Så trekker du deg plutselig vekk. – Visst er det deilig og du er god til å suge. Men jeg vil sprute sæden min inn i deg. Du drar meg opp på benken igjen. – Har du håndjern og bind med?, hvisker du inntil øret mitt. Jeg nikker, og i det jeg finner det frem, river du det ut av hendene mine. Før jeg rekker å reagere, setter du på meg håndjern og knyter bindet foran øynene mine. Hele tiden med pusten tett inntil øret mitt.

Du fører meg bestemt ned trappen. Sansene mine skjerpes i synets fravær. Kåtheten kjennes mer intens, og jeg kan høre hvordan tausheten igjen brer seg når vi går gjennom lokalet. Du stanser opp som for å vise meg frem, og slibrige stemmer kommer med vulgære forslag og tilrop. Jeg merker at jeg nyter å bli vist frem, og du sier: – Nå har dere sett nok. Hun er min.

Vi går ut i kulden og hælene mine klikker høyt på asfalten helt til du stanser meg, låser opp en bildør og ledsager meg inn. Du setter deg inn på den andre siden og lener deg over meg for å flytte håndjernene så jeg blir låst fast i døren med den ene hånden.

Du kysser meg lenge og krevende før du starter bilen. Vi kjører et stykke for du stanser og lener deg over meg igjen. Hånden din søker ned mellom bena mine, og du oppdager at jeg er uten truse. – Så ufattelig våt du er, kåte Mari, sier du sarkastisk før du lar fingrene stryke over kjønnet mitt. Du pirrer meg og spiller på klitten som den er en streng. Jeg nyter varmefølelsen og saftene som renner ut av meg. Bølgen i meg vokser. Jeg presser underlivet mitt mot deg. Med den ene armen rundt nakken din kommer jeg med et skrik, i en kraftig eksplosjon.

Så kjører du videre en stund før du stanser og ledsager meg ut av bilen, over asfalt, inn en dør og opp en lang trapp til leiligheten din. Du sier: «Ta av deg tøyet sakte, mens jeg nyter synet av deg. Flytter du bindet for øynene, blir du straffet». Jeg adlyder og kroppen dirrer av spenning og lyst mens jeg kler av meg. Jeg merker at blikket ditt er festet på kroppen min.

Jeg får ikke av meg blusen uten at bindet foran øynene flytter seg litt. Jeg blir både spent og redd for hva du kommer til å gjøre, men du forholder deg taus. Jeg fortsetter, og i det jeg er naken, hører jeg at du reiser deg og kommer mot meg. Du tar tak i håret mitt. – Din lille tøyte, du gjorde ikke som du fikk beskjed om. Nå må du tåle straffen.

Du trekker meg ned over knærne dine. Den harde hånden din rammer rumpa mi med et klask og etterlater en sviende smerte. Fem ganger slår du. Og fem ganger stønner jeg av fryd og smerte. Så trekker du meg opp igjen og presser meg inntil veggen. Du sprer bena mine og lar hånden gli bakfra mellom rumpeballen og frem til musa mi som renner over av lyst til å kjenne deg inni meg

Du lar fingrene gli ut og inn. Jeg stønner og lengter etter å fylles. Du presser alle fingrene inn i meg. Hånden din sprenger meg og jeg skriker i det du presser den inn så langt du kan. Du trekker den ut og stiller deg tettere inntil meg bakfra. Jeg kjenner den stive pikken din mot mitt det våte og sultne kjønnet mitt. Jeg skriker nærmest, og du stanser med hendene hvilende på hoftene mine.

Du lar en finger gli ned mellom rumpeballene og trykker den mot rumpehullet. Du masserer og fører fingeren inn med sirkulerende bevegelser. Den andre hånden griper hardt tak i brystene mine. Så knuller du meg. Jeg skriker og stønner mens du støter den store pikken din inn meg, samtidig som fingeren din glir ut og inn av rumpa mi.

Pusten din i øret mitt er hurtig og du skriker hest i det den dunkende pikken din setter spruten i den våte fitta mi og får meg til å eksplodere på nytt. Intenst og voldsomt. Alt blir sort. Jeg svimler og flyter vekk.

Da jeg kommer til meg selv, er du i ferd med å løsne meg. Saftene som renner nedover lårene, sender sterke rykninger gjennom kroppen. Du trekker meg over i sengen og legger armene dine rundt meg. Du stryker meg til jeg sovner. Jeg er mett og tilfreds.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: