Rør meg!

30 aug

– Jeg savner deg, og om du savner meg, så kom og rør meg! Jeg vil røres og beføles over hele kroppen. Ikke stopp før jeg mister pusten, lover du? Start med tærne mine. Jeg elsker det! Det er deilig, og det kiler når du lar tungespissen din leke mellom dem. Jeg blir varm og myk. Den nakne kroppen min er din.

– Ta tak i bena mine og la tungen finne sin vei oppover. Lengre opp! Du skal berøre hele kroppen, før du får røre kjønnet mitt. Du må holde deg, sier jeg. Det er jeg som skal ha viljen min nå. Jeg elsker det ertende blikket ditt og kan se at du ønsker hevn. Det er deilig frustrerende.

Du slikker innsiden av lårene mine og lar tungen kretse rolig, men sikkert. Vel vitende om hvor du skal. Jeg vrir meg og kjenner en deilig uro bre seg i kroppen. Som jeg elsker den følelsen!

– Bli værende. Ikke stopp. For Guds skyld, ikke stopp!

Jeg tillater meg å la høyre pekefinger leke rundt det våte kjønnet mitt.Venstrehånda griper om ansiktet ditt. Du skal ingen steder nå.

Med et snev av trass slikker du isteden magen og navlen. Helt ut til hoftene berører munnen din meg, og jeg må vri meg for ikke å hyle av fryd. Hendene dine fortsetter å kjærtegne kroppen min i takt med tungen din som ikke får nok. Det er så velsignet deilig å bli berørt.

De sterke og varme hendene dine. Jeg har gåsehud over det hele nå. Varmen brer seg i hele meg og jeg kan se på deg at du vet nettopp det. Det ertende blikket ditt kommer nærmere øynene mine som ser på deg i tåke.

– Glem ikke armene mine! kommanderer jeg.

Du slikker fingrene mine en etter en, mens den ene hånden din kjærtegner meg på lårene. Igjen så erter du meg med blikket.

– Du er god og du vet det, men jeg elsker å få viljen min. Om så bare en gang iblant. Fortsett. Ikke gå.

Det kiler på skuldrene mine og sitringen det utløser forsterkes når du lar tungen leke på halsen min, mens du puster meg varmt i nakken. Som jeg elsker pusten din!

Jeg holder ikke ut. Du søker nedover brystene mine som peker sultent mot deg. Du lar det ene brystet fylle munnen. Du suger og biter. Jeg er varm og skjelver når du tar et fast grep i rumpa mi og tungen forsvinner inn i det våte kjønnet mitt.

Du slikker meg nådeløst. Nå er det du som har overtaket. Tungen din leker frem og tilbake over klitoris som er hoven og hard. De små sugene gjør meg gal etter å kjenne deg dypt der inne. Tungen finner omsider veien inn i det våte dypet igjen.

Frem og tilbake. Igjen og igjen, som om du vil hevne deg med dette alene, og i et lite øyeblikk registrerer jeg lukten som sprer seg i rommet. Vår opphisselse.

Du kysser meg og lar meg smake. Jeg benytter anledningen til å la en hånd finne veien mot skrittet ditt. Jeg gnir utenpå buksen din og merker med glede at du blir større. Jeg må ha den av – straks!

Endelig! Buksen er av og jeg drar kontant i buksestoffet. Den glir ned og tar bokseren med seg. Du er stor og deilig.

Pikken din strutter mot meg. Jeg tar et fast grep og lar den fylle hånden min. Å kjenne deg slik og se at du vil ha meg, gjør meg lykkelig.

Med en kraftanstrengelse snur jeg meg rundt på alle fire, vel vitende om at du fortsatt har overtaket og at det er på nåde du lar det skje.

Jeg ligger sprikende på bordet med et varmt og tryglende kjønn. Kjenner pusten din mot rumpa i det du brått drar meg mot deg, og lar pikken støte forsiktig mot klitoris. Det er som den truer med å gli innenfor. Jeg holder ikke ut og presser meg mot deg for å vise at du er hjertelig velkommen.

Da stopper du plutselig. På ditt utfordrende og ertende vis spør du meg dumt om jeg vil ha deg nå, eller om du skal ta en pause.

7 kommentar til “Rør meg!”

 1. clydebankraner oktober 25, 2012 kl. 12:25 pm #

  Spennende tekst Secret. Du har nerve i skrivingen din.

 2. Stene Anker juni 7, 2015 kl. 7:40 pm #

  Reblogged this on SteneAnker.

 3. AnnK juli 12, 2015 kl. 9:13 am #

  Herlig og pirrende! Skaper lyst og mot 😃

 4. Rythman juni 8, 2016 kl. 4:53 am #

  Vakkert. Utrolig vakkert, nært og genuint opphissende. Ord en morgenstund. Hånden min søkte min mandom nå, som vokste seg stor og krevende. Ønsker en vakker dag.

  • Hemmeligheten juni 11, 2016 kl. 11:59 am #

   Takk for en hyggelig kommentar. Det er fint å erfare lesere som opplever teksten slik jeg ønsket å formidle den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: