Rør meg!

30 aug

– Jeg savner deg, og om du savner meg, så kom og rør meg! Jeg vil røres og beføles over hele kroppen. Lov meg at du ikke stopper før jeg mister pusten. Lover du? Start med tærne mine. Jeg elsker det! Det er deilig og det kiler når du lar tungespissen din leke mellom dem. Jeg blir varm og myk. Den nakne kroppen min er din.

– Ta tak i bena mine og la tungen finne sin vei oppover. Lengre opp! Du skal berøre hele kroppen, før du får røre kjønnet mitt.

Du må holde deg. Det er jeg som skal ha viljen min nå. Jeg elsker det ertende blikket ditt og kan se at du ønsker hevn.
Det er deilig og frustrerende. Jeg kjenner hvordan du slikker innsiden av lårene mine og lar tungen kretse rolig, men sikkert. Vel vitende om hvor du skal.

Jeg vrir meg og kjenner en deilig uro bre seg i kroppen. Som jeg elsker den følelsen!

– Bli værende. Ikke stopp. For Guds skyld, ikke stopp!

Jeg tillater meg å la høyre pekefinger leke rundt det våte kjønnet. Venstrehånda holder et fast tak i håret ditt. Du skal nemlig ingen steder nå.

Du slikker magen og navlen. Helt ut til hoftene berører munnen din meg, og jeg må vri meg for ikke å hyle av fryd. Det er så velsignet deilig bare å bli berørt. Hendene dine fortsetter å kjærtegne kroppen min i takt med tungen som ikke får nok.

De sterke og varme hendene dine. Du gir meg gåsehud over det hele nå. Varmen sprer seg i hele meg og jeg kan se på deg at du vet det. Det ertende blikket ditt kommer nærmere øynene mine som ser på deg i tåke.

– Glem ikke armene mine! kommanderer jeg.

Du slikker fingrene mine en etter en, mens den ene hånden din kjærtegner meg på lårene. Igjen så erter du meg med blikket.

– Det er jo det jeg alltid har sagt, du er god og du vet det. Og jeg elsker å få viljen min, om så bare en gang i blant. Fortsett. Ikke gå.

Det kiler på skuldrene mine og følelsen forsterkes når du lar tungen leke på halsen min, mens du puster meg varmt i nakken. Som jeg elsker pusten din!

Jeg kaster hodet tilbake, så du ikke kan komme til. Jeg holder ikke ut mer. Du søker nedover de store brystene som peker mot deg. Du lar det ene brystet fylle munnen. Du suger og biter. Det kjennes som en lettelse. Varmen tiltar og kroppen skjelver. Jeg fornemmer at det skjer noe når du tar et fast grep i rumpa mi og tungen din forsvinner inn i det våte kjønnet mitt.

Du slikker meg nådeløst. Nå er det du som har overtaket. Tungen din leker frem og tilbake over klitoris som er hoven og hard. De små sugene gjør meg gal etter å kjenne deg dypt der inne. Tungen finner omsider veien inn i det våte dypet. Frem og tilbake. Igjen og igjen. Som om du vil hevne deg med dette alene. I et lite øyeblikk registrerer jeg at lukten av begjær som sprer seg i stuen. Vår opphisselse.

Jeg lar hendene mine finne veien mot skrittet ditt. Jeg gnir dem utenpå buksen din og merker med glede at du blir større. Jeg må ha den av, straks! Jeg fomler med knappen, mens du stadig har hodet begravet i det våte kjønnet mitt.

Endelig! Der er buksen av og jeg drar kontant i buksestoffet, slik at de glir ned og tar boksern din med seg.
Du er stor og deilig. Pikken din strutter mot meg. Jeg tar et fast grep og lar den fylle hånden min. Bare det å kjenne deg slik ,og se at du vil ha meg, gjør meg lykkelig og omtåket.

Med en kraftanstrengelse snur jeg meg rundt, vel vitende om at du fortsatt har overtaket – og at du på nåde lar meg være med.

Jeg ligger bordet med et varmt og tryglende kjønn. Jeg vrir meg. Du reiser deg brått. Tar tak i pikken din som peker ut i luften. Du lar hodet støte forsiktig mot klitoris som om den truer med å gli innenfor. Jeg holder ikke ut og presser meg mot deg for å vise at du er hjertelig velkommen inn.

Du stopper plutselig. På ditt utfordrende og ertende vis spør du meg dumt om jeg vil ha deg nå, eller om du skal ta en pause.

7 kommentar til “Rør meg!”

 1. clydebankraner oktober 25, 2012 kl. 12:25 pm #

  Spennende tekst Secret. Du har nerve i skrivingen din.

 2. Stene Anker juni 7, 2015 kl. 7:40 pm #

  Reblogged this on SteneAnker.

 3. AnnK juli 12, 2015 kl. 9:13 am #

  Herlig og pirrende! Skaper lyst og mot 😃

 4. Rythman juni 8, 2016 kl. 4:53 am #

  Vakkert. Utrolig vakkert, nært og genuint opphissende. Ord en morgenstund. Hånden min søkte min mandom nå, som vokste seg stor og krevende. Ønsker en vakker dag.

  • Hemmeligheten juni 11, 2016 kl. 11:59 am #

   Takk for en hyggelig kommentar. Det er fint å erfare lesere som opplever teksten slik jeg ønsket å formidle den.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: