Å nyte alene

6 aug

Jeg føler meg abstinent. En hel uke har gått uten sex og uten alentid. Jeg sitter naken på sengen og snur meg mot det store speilet på veggen. Jeg beundrer det lange, krøllete håret og den gyldne huden. Jeg ser de mørke øynene som gnistrer i skinnet fra lyset. Jeg saumfarer de runde brystene med blikket. Brystvortene er mørke og sensitive. Myke og varme inviterer de til kjærtegn og beføling. Et smil streifer leppene mine i det jeg lar en hånd gli over brystet.

Den passerer forsiktig den ene brystvorten, og jeg kjenner den knopper seg. Jeg masserer brystet forsiktig. Kjenner varmen spre seg fra kinnene og helt ned i mitt våte og svulmende kjønn. Det krever oppmerksomhet, men jeg motstår fristelsen i et lite øyeblikk.

Jeg lar den andre hånden stryke lett nedover magen. Jeg lukker øynene og bøyer hodet bakover mens jeg lurer på om jeg skal tilfredsstille- eller bare erte meg selv. Fingrene leker seg over brystet, stopper og klyper i den ene brystvorten. Jeg fukter leppene i opphisselse.

Jeg trenger virkelig trenger en orgasme i kveld. Men hvordan? Jeg vurderer flere alternativer. Jeg kikker over skulderen og legger meg bakover på sengen. Jeg sprer bena og starter min ferd mot ekstasen. Jeg kikker inn på badet og vurderer om jeg skal ta meg et bad. Fyller jeg badekaret med varmt vann og rikelige mengder badeolje, kan det ble min paradisiske oase.

Hånden beveger seg sakte ned mot musa mi. Jeg er glatt og våt. Jeg lar en finger så vidt berøre klitten og kjenner begjæret svulme – bokstavelig talt. Jeg ser inn i det store speilet igjen. Jeg vil ha noe nytt i dag. Noe annerledes.

Pusten går hurtigere og hjertet slår hardt idet jeg bestemmer meg. Jeg lukker øynene og fingertuppene beveger seg i hypnotiske sirkler. Bevegelsene sender kraftige bølger innover meg. Jeg skjelver av lyst. Den sterke opphisselsen gjør meg svak.

Jeg legger meg tilbake på sengen. Jeg flytter på meg så den venstre hånden min kan klemme rundt det ene brystet mens den høyre fortsetter å utøve erotisk magi. Som i transe, og med øynene vidåpne, stirrer jeg på det varme og opphissede ansiktet i speilet.

Jeg tør ikke ta direkte på meg selv lenger. Lar derfor fingrene gli av klitoris og inn den våte musa mi som vibrerer, og som sender nye kraftige bølger innover meg. Følelsen det gir er nesten som sex, med et snev av erting – kke tilfredstillelse. Klarer jeg å stoppe, er det for sent?

Jeg tvinger meg selv opp i sittende stilling og stirrer på ny inn i speilet. Jeg vil se min egen orgasme.

Bena mine åpner seg og jeg fingerknuller meg selv litt raskere. Den frodige rumpa mi presser seg mot lakenene og øynene kjemper for å holde seg åpne. Plutselig stopper jeg. Begjæret er i ferd med å nå klimaks allerede og jeg stønner høyt.

I kveld trenger jeg å se alt helt nært. Selv om knærne mine nesten gir etter, klarer jeg å reise meg fra sengen. Jeg beveger meg sakte mot speilet, mens jeg stirrer på de harde og knoppede brystene – og bena som skjelver. Jeg stopper et par centimeter fra speilet. Jeg skiller de oppsvulmede leppene for å kunne massere rett på klitoris. Jeg gisper og føler at hele kroppen rister som respons på berøringen. Den ledige hånden klemmer en brystvorte. Det øker spenningen i kroppen til det uutholdelige. På skjelvende ben repeterer jeg bevegelsene om igjen – og om igjen.

I resten av kroppen bygger orgasmen seg opp. Jeg skjelver nærmest konstant nå, og øynene kjemper fortsatt for å holde seg åpne. Lengselen etter å kollapse på sengen tar nesten overhånd, men jeg klarer enda å fokusere nok til å beholde balansen og blir stående.

Svetten pipler frem på overarmene. Blodet bruser gjennom kroppen og varmefølelsen øker. Fortere. Fortere. De våte fingrene masserer den glovarme og pulserende klitten. Saftene renner ut av meg og det glinser på lårene. I speilet ser jeg at jeg er i ferd med å drive meg selv til vanvidd.

Jeg fingrer og gnir. Hardere og mer intenst. Orgasmen bygger seg opp og jeg mister beherskelsen.

Jeg står på tærne idet jeg når det ubeskrivelige klimakset og orgasmen rir gjennom min hjelpeløse kropp. Jeg kjenner sammentrekningene i underlivet og kjenner min egen bankende puls. Jeg strekker ut en arm for å støtte meg i veggen, mens jeg stønner og gisper høylydt. Det er umulig å være stille mens den ekstatiske bølgen sprer seg i hele kroppen.

Etter det som virker som en evighet, siger jeg sammen mens orgasmens kraftige bølgeskyll blir til en deilig etterdønning.

Jeg tar en siste kikk i speilet før jeg snur meg. På skjelvende ben går jeg til sengen og setter meg ned. Langsomt strekker jeg meg mot gulvet og griper trusen min.

 

 


3 kommentar til “Å nyte alene”

  1. Boyman november 26, 2012 kl. 4:11 pm #

    Deilig – deilig. Jeg må hente ned et bilde fra en annen site mens jeg leser dine linjer. Jeg brekker ut staken min fra jeans og truse, og begynner å dra huden fram og tilbake mens jeg leser videre. En våt perle glinser i åpningen på hodet som nå sprenger seg stort og følsomt. Jeg gnir en finger over det våte, og piler skyter gjennom kjønnet og får pungen til å trekke seg sammen. Må bla videre i linjene dine og lese mer. Når du kommer foran speilet og skiller kjønnet ditt mens du masserer klitten din på høyre side, må jeg se på bildet jeg har på venstre side av skjermen. En struttende klitt peker mot meg, og jeg leser ferdig og får hentet ned en video fra http://www.redtube.com der ei jente gjør det samme som du har gjort. Da får jeg fart på handtralla og jeg klarer ikke å holde tilbake spruten som treffer skjermen og renner nedover bildene……

  2. Stene Anker juni 7, 2015 kl. 7:41 pm #

    Reblogged this on SteneAnker.

  3. AnnK juli 12, 2015 kl. 9:19 am #

    Fantastisk skildring av egen nytelse. Den tente meg noe så inderlig! Og jeg som skal ut i klatreutstyr og må gå å kjenne på denne følelsen i timesvis før jeg får utløp selv….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: